Lónevelde infó.

Ha lovat szeretnél nevelni nem árt elolvasni ezt a pár sort. Ide leírom ,hogy is zajlik a játék.
 
Minden hónapban kapsz egy minimális pémzt(aranypatkó)-t.500ap-t
Ám ezeket még növelheted ha nyersz a honlapon megrendezésre kerülő versenyeken!;)
Az első 3ló ingyen van. Ám vehetsz felhasználóktól is! Ilyen kor nem kell mást tenned mint megegyezel a ló tulajdonosával és írsz nekem a "Vendékönyv" menübe. Egyszerű ugye?? Majd kiderül.
Ha elérszz egy bizonyos szintet kapsz +ap-t (aranypatkót) és nevelhetsz különleges állatokat is. Ám ezeket lejebb szinten lévők nem vehetik meg!
Ha beteg lesz a lovad ,el kell vined a lódoki-hoz ezt a "Lódoki" menüpontban találod! Ha elakarod vinni a dokihoz akkor nekem kell szólnod kell  a "vendékönyv menüpontban!
Ha elhanyagolod a lovadat akkor a lova(id)d elkerül a Lómehyebe és az istállódat is elárverezik!! Árverezés elött mindig kapsz majd egy figyelmeztető e-mailt.
Nincs megszabva,hogy mennyi lovad lehet!!
Lehet fedeztetni is, saját vagy akár más felhasználóval ,ugyan úgy meg kell beszélni az xy-felhasználóval és ha beleegyezett akkor a "Vendékönyv" menüpontba jelezd! Akármit szeretnél írnod kell a vendékönybe. A pl. felszerelést szeretnél akkor írd meg a felszerelés számát vagy tulajdonságát. Ha pedig felhasználókkal szeretnél beszélni azt az üzifalon teheted meg. A vendékönyvbe regisztrációhoz szükséges adatokat add meg.
pl:
felhasználónév: Valaki12
e-mail: valaki33@hotmail.valaki
lovak amit kérsz: lipicai, dán melegvérű, andalúz
tenyész vagy verseny ístállót szertnél:
Mi az istlód neve:
Mi az istállód szlogenje:
Va lamint ha elakarod adni a lovadat vagy fedeztetni szeretnéd akkor írj a Vendékönyvbe és akkor kiteszem neked eladóvá v. fedezővé. A tenyész vagy verseny engedélyt szeretnél azt venned kell! Ezt az engedélyek menüben találod meg! Ha akarsz venni valamilyen engedélyt akkor az ís írd meg nekem, ha más felhasználókkal szeretnél beszélni az az üzifalon teheted meg!
(ha bármi kérdésed van írd meg a vendégkönyvbe.)
Üdvözöllek Vendég